Calculeren - Ontzorgen - Adviseren

 • ../Tjidde!
 • ../Tjidde!
 • ../Tjidde!

Wie zijn wij?

Het team van Bijkerk Bouwadvies bestaat uit een aantal enthousiaste Young Professionals met een passie voor getallen en mooie bouwprojecten. Iedereen bij Bijkerk Bouwadvies heeft zijn eigen specialisme en als team streven we ernaar samen het beste resultaat te behalen.

 • Thijm de Wilde - Adviseur Bouwkosten

  thijm@bijkerkbouwadvies.nl

  Tel: +31(0)30 227 2 337

  Thijm is betrokken, sociaal en dienstbaar. Hij is all-round inzetbaar bij Bijkerk Bouwadvies. Thijm heeft naast zijn ervaring met calculeren en planbeoordelingen (BREEAM) twee rechter handen. Dat werkt extra prettig wanneer wij bij de begeleiding van onze projecten het "gewoon even geregeld" moeten hebben op de bouw.

 • Marije de Vlieger - Calculator

  marije@bijkerkbouwadvies.nl

  Tel: +31(0)30 227 2 337 

  Marije is een calculator "die je er goed bij kan hebben". Zij is goed in de omgang en toch ook betrouwbaar, eerlijk en slim. Marije werkt nauwkeurig, efficiƫnt en klantgericht. Hierdoor zijn haar begrotingen goed op orde en een goede 'tool' om de bouwkosten in het ontwikkeltraject te bewaken.

 • Niek den Outer - Bouwkundige

  info@ndobouwkunde.nl

  +31(0)6 300 29947

  Niek is een enthousiaste en energieke bouwkundige. Hij houdt van duidelijk communiceren en van accuraat werken. Hij heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het verkrijgen van omgevingsvergunningen, planvorming met constructeurs en het inmeten van bouwwerken. Bij Bijkerk Bouwadvies doet hij nu parttime ervaring op met het maken van bouwkosten berekeningen. Daarnaast is Niek de drijvende kracht achter NDO Bouwkunde!

  www.ndobouwkunde.nl

 • Daphne Bijkerk-de Kock - Office manager

  Daphne@bijkerkbouwadvies.nl

  Tel: +31(0)30 227 2 337

  Daphne is onze office manager. Zij verzorgt alle praktische zaken en al het administratieve gedoe. Dat werkt wel zo lekker voor de rest.

 • Justin Bijkerk - Eigenaar Bijkerk Bouwadvies

  justin@bijkerkbouwadvies.nl

  +31(0)30 227 2 337

  Justin is de drijvende kracht achter Bijkerk Bouwkostenadvies. Zijn passie is het optimaliseren en haalbaar maken van bouw- en verbouwprojecten. Justin is de aanvoerder van ons team en in die rol inspireert hij graag de volgende generatie kostendeskundigen.

Deze site gebruikt cookies. Lees hier meer.